Hold kjeft ellers anmelder jeg deg

I bloggen om «Cyberstalking – organiserte angrep på ytringsfriheten» ble det fremstilt spørsmål om hvor langt enkelte sekulære humanister, skeptikere,militante ateister og helsepersonell tilknyttet disse var villige til å gå for å kneble folks rett til å ytre seg. Og hvilke metoder de benytter seg av. Som skyld ved assosiasjon/guilt by assosiation, løgner, svertekampanjer og personforfølgelse.

Et spesifikt eksempel er nevnt her, hvor Anti Rasistisk senter (ARS) brukes som sannhetskilde der vi dokumenterer løgner.

Lørdag 1 feb 14  kunne man lese denne artikkelen i «Klassekampen«. «Et nettverk av debattanter får offentlig støtte til å drive ideologisk krigføring mot ekstremister på nettet.»

Dette nettverket koordinert av Human Etisk Forbund (HEF) vil ha økonomisk bistand for å kneble meningsmotstandere. Nettverket er ledet av den tidligere terrordømte/generalsekretær i Human-Etisk forbund, Lars Gule og advokat Liv Torill Evenrud. Hvilke navngitte personer som skal delta i dette prosjektet vises det ikke til. Noe en kan se på som bekymringsfullt når en ser hvilke metoder disse menneskene har brukt tidligere for å kneble og marginalisere meningsmotstandere.

At en tidligere terrordømt person som selv ikke har folkeskikk på nett, leder et nettverk mot netthat via det som betegnes som krig, er i seg selv interessant.

En av de som virkelig har lyst til å delta i  krigen mot hat, er aktiv HEF- og Skepsismedlem, Vivi Mona Nyborg. En av de mer ytterliggående fotsoldatene i denne sekteriske samrøra. Skjermdump er hentet fra hetsegruppen til Havforsker Øivind Bergh der hans kroniske munndiarè får fritt spillerom.
vivi-evenrud

Denne damen benytter seg av anmeldelser for å ramme meningsmotstandere. Både til arbeidsgivere og barnevern, noe vi dokumenterte i «Cyberstalking – organiserte angrep på ytringsfriheten» der du kan  lese om hvordan Vivi Mona Nyborg anmeldte en jordmor , en sak som ble avsluttet av jordmorens arbeidsgiver slik : – jeg trodde saken var alvorligere enn den var, etter det jeg ble informert om den – men der er ingen avvik.» Saken avsluttet.
Likeledes hvordan hun anmeldte en mor til barnevernet, en sak som ble avsluttet slik :I brev fra barnevernet av xxxxx.2012 sies det at bekymringsmeldingen er henlagt. Saken avsluttet.

Havforsker Øivind Bergh er støttespiller av og medspiller med Vivi Mona Nyborg. Disse to er del av en liten gruppe ekstreme skeptikere som ikke skyr mange midler for å ramme de som ikke er enig med dem. Her kan en lese hvordan Vivi Mona Nyborg skryter av sin egen innsats med anmeldelsene hun har som hobby.

Vivi-bergh
Vi kan jo tilføye at Liv Torill Evenrud også representerer Bergh privat i diverse rettsaker han er involvert i, som seg hør og bør en notorisk cyberstalker.

I begge de ovennevnte saker kunne utfallet ha blitt alvorlig for de som ble forsøkt rammet, slik  hensikten selvsagt var.

2 kommentarer

  1. Er det noen mulighet å få formulert seg slik på en måte i Mainstream media til å gå i «krig» mot de egentlige løgnerne,nettmobberne og nettterroristene som HEF, Skepsisgjengen er..? Uten at det hyles konspirasjoner,med fakta,billedbevis,noe klipp og lim av de værste nettmobberne,Bergh og kompani..bare så «vanlige» lesere skjønner hvor usedvanlig korttenkt de er..Eks: Chemtrail spor i forhold til vanlig fly..så kondenssprøytet fra en skeptiker blir gruslagt for evig…Nå har har VG/Nettavisen/klassekampen innlegg fra de egentlige patetiske nettmobberne, der utropstegn virker å være alfa omega,og øgler..og et hav av vaksinesprøyter i skuffen..(plastslange og en skje..) «du blir så frisk av det»..satt litt på spissen..Ser for meg infilteredperception og gardenofserendepety sammarbeider om et knusende innlegg postet så å si alle nettaviser/aviser for å se om de redaktører tør klemme inn innlegget uten å bli truet..Tviler egentlig på det..Men skulle det komme inn et sted..da ruller snøballen kjapt..og det uten statlige midler..:)

  2. Den jordmoren sendte aldri noen mail til noen «Dr. Yppert»..

    Og– må man aktivt gå ut og ta avstand fra alle poster man ikke er enig i, på alle facebook-grupper man er medlem av, for å ikke komme inn under kategorien «sympatisør» på nevnte og unevnte poster i hytt og vær`? Så mye fritid har hvertfall ikke jeg!!!

    De dikter i vilden sky disse folka..
    Hadde de bare hatt et snev av fakta, og ikke ville gjetninger, i det de presenterer på nett.. så skulle jeg holdt meg fra å kommentere… men.. *panneklask*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s